Як церква ставиться до екстрасенсів?

як церква ставиться до екстрасенсів?

Вам знадобиться
  • Знання Біблії
  • Розуміння методики роботи екстрасенса
  • Ознайомлення з правилами і суттю молебню отчісткі
Інструкція
  • . 1

    Вивчаючи Біблійне писання, ми можемо познайомитися з тим фактом, що після приходу на Землю Христа, людям було відкрито безліч таїнств про Бога, спасіння і людської сутності. В описі пришестя Сина Господа Бога ми знайомимося з волхвами, які представляли собою світ науки, магії та астрономії тих часів. Саме вони прийшли на поклоніння до Богонемовляті, а побачивши Христа, прийшли до висновку, що одна з найостанніших таємниць світу відкрита.

  • . 2

    Після споглядання Сина Божого вони не повернулися до своєї діяльності, т. к. їх діяльність втратила усілякий сенс. На знак того, як змінилася їх життя після явища Христа, їхні мощі і нині почивають у Кельнському соборі. В описі життя Ісуса ми можемо дізнатися безліч інших фактів, як змінювалися люди після зустрічі з ним. Христос був посланий Господом Богом для порятунку людства і виконав свою місію ціною Власної життя.

  • . 3

    Якщо людина розуміє суть появи Христа на Землі, то сенс знання подій з майбутнього, які передрікають екстрасенси, втрачає усілякий сенс і веде душу віруючого від Бога. Екстрасенси, які іменують себе магами, чарівниками, чаклунами і цілителями, якщо не є шарлатанами, спілкуються з потойбічними силами, світом покійних. Саме це завжди каралося християнською церквою, т. к. виводила людини від порятунку безсмертної душі в потоплення в гріхах, пристрастях, вадах.

  • . 4

    Таким образам ми отримуємо відповідь на питання: «Як церква ставиться до екстрасенсів»? — Негативно і поріцающе. При спілкуванні зі своїм духівником на цю тему, ви обов’язково отримаєте застереження від спілкування або лікування у екстрасенса. Церква застерігає своїх парафіян від цього гріха. Служителі церкви і віруючі лікарі знайомі з багатьма прикладами згубного спілкування і лікування людей у магів, чаклунів і цілителів. Після відвідин окультизм людина може відчути значне полегшення.

  • . 5

    Але після 2 — 6 місяців, а іноді й роки, він відчуває повернення хвороби або проблеми в більшому масштабі. Відомі й випадки коли поглиблюються не тільки хвороби, але і стан справ в сім’ї, бізнесі та інших аспектах нашого життя. Церква застерігає і про можливий несприятливий вплив спілкування з екстрасенсами для наступних поколінь людини. Екстрасенси і церква — поняття несумісні, тільки покаявшись, екстрасенс може позбутися гріха. При поверненні до екстрасенсорній діяльності людина знову грішить.

  • . 6

    Багато хто може заперечити, що серед церковних діячів теж були цілителі, пророки … Так, такі служителі церкви завжди були і є і на сьогоднішній день, але вони допомагають людині позбутися гріховних думок і бісовщини. Преподобний Серафим Сваровський, наприклад, завжди запалював свічку, ставав на коліна і закликав до спільної молитви тієї людини, який просив його про допомогу. Сваровський називав Господа «Єдиним Лікарем і Цілителем душ і тілес».

  • . 7

    І сьогодні практикується молебень отчитки, цей молебень здійснює благословенний архієреєм священик. При екзорцизм читаються заклинальні молитви, які виганяють з людини занепалих духів. Молебень проводиться тільки в особливих випадках, коли воля людини остаточно поневолена силами бісів. Масові отчитки не мають сили, молебень має відбуватися тільки досвідченим священиком над одним прихожанином. Зцілення душі при екзорцизм відбувається тільки за допомогою молитви, без залучення потойбічних сил.

ПОДІЛИТИСЯ :
Схожі статті:
Попереднє з категорії:
ПРОКОМЕНТУВАТИ СТАТТЮ :