Як дати відсіч кривдникові словами?

як дати відсіч кривдникові словами ?

Вам знадобиться
  • Розгубленість
  • Ігнорування
  • Заподіяння зла і прощення
Інструкція
  • . 1

    Ми часто стикаємося з озлобленими людьми. Психологи стверджують, що «атака» на людину відбувається, якщо всередині є прихована агресія. Те ж саме говориться в священних книгах. Людина без агресії всередині невразливий, але це — результат психотехнических тренувань. Але в реальному житті, де можна зіткнутися з хамством на кожному кроці, все набагато складніше. Людина, якого образили словами, відчуває розгубленість, пригніченість, розчарування, злість. Як дати відсіч кривдникові словами?

  • . 2

    Мудрі люди кажуть: образа не повинно змінювати людини, воно скоріше характеризує кривдника, розкриваючи його комплекси і слабкості. Не варто бичувати себе, вважаючи, що грубість заслужена. Саме правильне — проігнорувати словесний випад. В якості протидії хамству може послужити тривалий спокійний погляд і мовчання. Як правило, агресивні люди не витримують цього і ретируються. У таких випадках інцидент краще викинути з голови. Але в душі людей вразливих залишається неприємний осад, який може зберігатися всередині довго, роз’їдаючи душу, провокуючи депресію. Так діє не прощена образа, пригнічена і прихована. Як пробачити кривдника?

  • . 3

    Будь-яке зло — заразне. Недарма кажуть: «заподіяти зло», як би «пришити» його до людини. Цей «вірус зла» може призвести справжнє руйнування в людському організмі і викликати хвороби. І ще гірше, коли це зло зривається на абсолютно не винних людей, часто це близькі. Прощення — процес не такий простий, як прийнято думати. Позбавляючись від образи, людина як би розчиняє негативну енергію, «потрапила» до нього в душу. Але якщо самостійно пробачити не виходить, нічого не залишається, як покарати кривдника молитвою.

  • . 4

    У Біблії сказано, що потрібно молитися за ворогів. Чому? За які заслуги той, кого скривдили, повинен адресувати кривдникові цілющі слова, що містять зерна Божої благодаті? Молитва «працює» на тонкому духовному рівні, концентруючи Божественну енергію, яка коригує похибки у свідомості. Якщо людина усвідомлює свою неправоту і гріховність — він перестане бути агресором. Якщо переможе темна природа — людина увійде в конфлікт з Божественною енергією, піде проти волі Бога. Однак людська природа мізерно слабка перед Божественної, і в конфлікті з нею приречена на поразку. Тобто, кривдник покарає сам себе. Як покарати кривдника? Змова і молитва здавна вважаються сильними засобами.

  • . 5

    Однак між молитвою і змовою — суттєва різниця. Змова пов’язаний з магією, містить приховане або явне недобре побажання по відношенню до кривдника. Молитва ж спрямована на виправлення неправильних думок, на просвітлення духу і усвідомлення неправоти, на каяття. Помститися кривдникові або возлюбити ворога свого? Біблія дає відповідь на це питання чітко і однозначно в одній з головних християнських заповідей. Тому, перш ніж вирішити, як дати відсіч кривдникові, слід подумати, що керує людиною: ворожнеча, причиняющая зло — або любов, яка розсіює його.

ПОДІЛИТИСЯ :
Схожі статті:
Попереднє з категорії:
ПРОКОМЕНТУВАТИ СТАТТЮ :