Як покарати кривдника: змова

як покарати кривдника: змова

Вам знадобиться
  • Змова
  • Сміливість
  • Милосердя
  • Молитва
Інструкція
  • . 1

    Варіанти звичайно є різні. Наприклад помста на відстані. Один з найбільш зручних. Але подіє воно? Дізнатися відразу не вийде. Отже, як покарати кривдника змовою? В інтернеті можна знайти тисячі і один різних змов або ритуалів. Загалом те, більшість з них нескладні, але для грандіозних, все ж варто покластися на професіоналів у цій середовищі. Ефективність даного варіанту 50 на 50.

  • . 2

    Не варто покладатися тільки на настільки сумнівні варіанти. Якщо ж людину ображають, нічого не залишається, як дати відсіч кривднику. По-перше потрібно пам’ятати, що ніхто не може образити людину якщо той сам не дає. Ніколи не потрібно показувати свого страху противнику. Найчастіше нападають саме на слабких внутрішньо людей. Для початок потрібно повірити в себе і свої внутрішні сили. Не дати розтоптати гордість і гідність.

  • . 3

    Не обов’язково, на грубість відповідати кулаками. Не всі відрізняються богатирськими габорітамі. Варто пам’ятати, що слова є кращим зброєю. «Гасити» лють опонента можна не тільки холодною водою в обличчя. Як дати відсіч кривдникові словами? Дуже просто. Наприклад вмілої і спритною жартом чи сарказмом. Його легко вловити, але складно щось заперечити. Головне не мовчати, це тільки погіршить ситуацію. Слова ранять глибше шаблі і часом від них і набагато болючіше.

  • . 4

    Образа-це маленька крапля зла, що накопичується всередині. І так, крапля за краплею можна створити океан ворожнечі. Воно буде бушувати всередині, поки хвилі люті не затопить розум людини. Щоб цього не відбулося нічого не залишається, як пробачити кривдника. Прощаючи, людина звільняє душу від негативної дії і очищає карму. Прощати чи ні, завжди залежить тільки від самої людини, незалежно від ситуації.

  • . 5

    Не секрет, що існую молитви також як і змови. Так, як покарати кривдника молитвою? Найчастіше моляться мученика Іоанна Воїна, що коли то допомагав християнам, за що був посланий в темницю, а після присвятив життя служінню ближнім. Якщо ж людина віруючий християнин молитви, віра в Бога і вищу Справедливість в цьому його порятунок. Але знову ж як і при змовах, потрібно розуміти, що ефективність не більше 50%.

  • . 6

    Звичайно, не можна мовчати коли ображають, але Конфуцій попереджав: «Перед тим як мстити, вирийте дві ями …»

ПОДІЛИТИСЯ :
Схожі статті:
Попереднє з категорії:
ПРОКОМЕНТУВАТИ СТАТТЮ :